inici | contactar | nota legal

 

NOTÕCIES

<< Tornar enrera

Imatge Ateneu

27/12/2017

CONTRA QUI SEMBRA LA POR, A SALLENT SOLIDARITAT I RESIST»NCIA

[CONTRA QUI SEMBRA LA POR, A SALLENT SOLIDARITAT I RESISTÈNCIA] 

El passat dijous 21 de desembre saltava a la premsa la notícia de noves imputacions en la causa general del Tribunal Suprem contra l'independentisme, entre elles la de la nostra companya Anna Gabriel.

L'estat espanyol trontolla davant la determinació del poble català en lluita per la llibertat i la dignitat, a la vegada que demostra la seva intolerància vers la voluntat democràtica de les classes populars de governar-se i decidir sobre allò que els afecta, exercint el més legítim dret a l'autodeterminació. Per això, l'aparell de dominació de l'oligarquia que representa l'estat espanyol respon de l'única forma que sap fer-ho: amenaçant, perseguint i reprimint a aquelles que lluiten pels drets de les persones i dels pobles. L'estat es desprèn de la seva careta pseudodemocràtica i deixa veure l’essència a les entranyes del franquisme que sempre ha estat present, esgrimint l'espasa de la repressió davant la discrepància en busca d'estendre la por entre la dissidència.

Però nosaltres ja vam perdre la por. Hem decidit que ens mantindríem dempeus per aquest poble i tots els embats que ens vulguin llançar no ens aturaran, perquè som una massa abraçant a qui pateix la repressió. Som un poble carregat de solidaritat, una base plena d'esperit de resistència. Som l'escalfor i la tendresa, i també som la ràbia i la força.

Anna, no estaràs mai sola. A sallent et defensarem sempre amb urpes i dents. Seguim al teu costat fins a la victòria!