inici | contactar | nota legal

 

AGENDA

<< Tornar a l'agenda

reunió

Dissabte, 10 de març

ASSEMBLEA GENERAL

12:00 | SALLENT | Ateneu Popular Rocaus

Arriba l'hora de fer l'Assemblea General de Socis del 2018. La farem el dissabte 10 de març a les 12h a l'Ateneu Rocaus.

Els punts a tractar a l'Assemblea serà el següent:

 
1. VALORACIÓ ECONÒMICA
Balanç econòmic de l'any 2017 i pressupost pel 2018. 
Informar sobre el canvi de banc a la banca ètica Fiare.

2. ALLIBERADA
Valoració de l'impacte de tenir una persona alliberada per la dinamització i l'economia de l'ateneu  

3. EIX
L'eix de memòria històrica definit pel 2017 tot just es va començar degut, entre altres, a la peculiar situació política d'aquest any. Valoració de la idoneïtat de mantenir el mateix eix o be proposar-ne i escollir-ne un altre. Definir quan i com es treballarà.

4. VALORACIÓ INTERNA
Valoració de l'organització interna de l'Ateneu, dels espais i col·lectius que en formen part i de les activitats que s'han realitzat durant el 2017.

5. JORNADA DE TREBALL 
Proposta de realitzar una jornada de treball acompanyada d'un dinar o berenar amb tots els socis i socies per a netejar, arreglar i millorar els diferents espais de l'ateneu.

6. PRECS I PREGUNTES
 
 
Com sabeu l'AG és el principal òrgan de decisió de l'Ateneu. Per això us animem a tots i totes a venir, a dir la vostra opinió, a proposar nous temes a debatre, a preguntar... i així entre totes treballar per fer que l'Ateneu sigui cada vegada un espai més acollidor, actiu i reivindicatiu, on totes ens sentim a gust i des d'on puguem ser un motor de canvi de Sallent i del Bages.
 
I com sempre, quan acabem l'AG farem un bon vermut!
 
Fins dissabte!